Ken jij Mijn RQFD al?

Bij Roger Quaden Financiële Diensten willen we dat het goed met je gaat. Dit doen we door goed te kijken naar jouw persoonlijke leefsituatie. Niet alleen jij bent koning bij ons, ook je gezin, je werk, je huis en bijvoorbeeld je huisdier. Waarom? Omdat we bij Roger Quaden Financiële Diensten geloven dat jij je het beste voelt als je je geen zorgen hoeft te maken om de personen en zaken die voor jou dierbaar zijn.

Nu vraag je je natuurlijk af hoe Mijn RQFD jouw leefsituatie vitaal kan houden. Ervoor zorgen dat het goed met iemand gaat is nog niet zo gemakkelijk. In het leven is immers niks zeker; afhankelijk van jouw situatie maak je heel wat mee in je leven. Zo behaal je een diploma, wil je een auto kopen of misschien wel van baan wisselen. Misschien wil je binnenkort wel gaan trouwen. Of juist gaan scheiden. En hoe zit het als je arbeidsongeschikt raakt?

Er komt heel wat op je pad, maar hoe zorg je ervoor dat je door de bomen het bos nog ziet? Soms biedt een verzekering of een adviseur uitkomst. Maar toch is dat niet altijd genoeg. Daarbij komt dat een persoonlijke adviseur vaak stevig in de papieren kan lopen. En je kunt natuurlijk ook niet alles verzekeren. Neem bijvoorbeeld een goede schoolkeuze voor je kinderen. Slimme tips gebaseerd op jouw persoonlijke leefsituatie is ook iets wat je niet bij de verzekeraar krijgt.

Daarom is er het adviesportaal van Roger Quaden Financiële Diensten! Met Mijn RQFD helpen we mensen door ze op een betaalbare en gemakkelijke manier van advies te voorzien. Het platform van Roger Quaden Financiële Diensten voorziet je van handige gepersonaliseerde content op het juiste moment. Zo weet jij wat voor jou belangrijk is. Ook is het mogelijk om een scenario af te spelen. Op die manier krijg je digitale voorlichting rondom levensgebeurtenissen afgestemd op jouw leefsituatie. De informatie is betrouwbaar en actueel. Als je gebruikmaakt van het adviesportaal van Roger Quaden Financiële Diensten , hoef je niet zelf op internet te gaan zoeken naar antwoorden. Mijn RQFD voorziet jou namelijk van de juiste informatie! Ook biedt het adviesportaal je handige tools om binnen no time je eigen financiële planning te maken.

Bij Roger Quaden Financiële Diensten kun je veel zaken zelf gemakkelijk regelen. En kom je er toch niet uit? Dan kun je via het portaal snel en gemakkelijk advies vragen aan ons.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *