Onze RQFD Diensten

Roger Quaden Financiële Diensten, neemt graag met u, uw persoonlijke situatie onder de loep om samen en uiteraard geheel vrijblijvend tot een transparant en gedegen risico-analyse te komen.

Diensten

 • Hypotheken

  Een huis koop je vaak op gevoel. Maar de financiering van het huis doe je met verstand. Bij RQFD bent u aan het juiste adres !

 • Verzekeringen

  In het dagelijks leven wilt u zich geen zorgen maken over uw verzekeringen en zekerheden. Dat moet simpelweg goed geregeld zijn.

 • Sparen / Bankieren

  Sparen is natuurlijk de manier om zonder risico geld opzij te zetten. Dat levert je nog een extraatje in de vorm van rente op ook. Maar voor welke spaarvorm kies je?

 • Kredieten

  Financieringen bestaan er in vele vormen. De meest gangbare varianten zijn het Doorlopend Krediet en de Persoonlijke Lening.

Abonnementen

 • Basis

  Activiteiten in deze Combinatie o.a

  – Administratie en beheer van uw verzekeringen
  – Aanvragen en controleren van uw verzekeringen
  – Muteren (wijzigen) van uw schadeverzekeringen.
  – ……….en meer hier

 • Provisievrije schadeverzekering

  Activiteiten in deze Combinatie o.a

  – Uw schadeverzekeringen PROVISIEVRIJ!
  – Overvoer elders lopende verzekeringen PROVISIEVRIJ!
  – Twee jaarlijks telefonisch consult schadeverzekeringen
  – Second opinion service

 • Abonnement hypotheken

  Activiteiten in deze Combinatie o.a

  – Administratie en beheer van uw hypotheek
  – Korting op tarieven
  – 25% korting op een verhoging
  – en meer hier

 • Leven / sparen

  Activiteiten in deze Combinatie o.a


  – Administraie en beheer van uw levensverzekeringen
  – Advies en vergelijkingen, ook elders lopende polissen
  – Second opinion elders lopende verzekeringen
  – en meer hier

Overige Diensten

 • Aankoopbegeleiding

  Een huis koop je vaak op gevoel. Wij kijken niet alleen of dit gevoel haalbaar is, maar gaan met onze aankoopbegeleiding verder.

 • Makelaardij

  Er komt heel wat bij kijken op het moment dat je besluit je woning te verkopen. Het is belangrijk om te weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Daarom begint het verhuismoment aan tafel met uw financieel adviseur.

 • Belastingadvies

  Belastingadvies:
  Wij verzorgen op verzoek de (Nederlandse) aangifte inkomstenbelasting. Dit doen wij echter uitsluitend voor onze eigen verzekerings- of hypotheekklanten.

Wat klanten over ons zeggen

Ik heb geen enkel ogenblik het gevoel gehad dat we slechts een nummer waren. De behandeling is erg persoonlijk maar toch uiterst correct. We werden ten allen tijden op de hoogte gehouden van de stand van zaken en op vragen kregen wij zeer snel een antwoord!!

Wij zijn uitstekend geholpen door zowel beide adviseurs. Bij de verkoop van onze woning heeft hij ons heel goed geholpen en tevens met de aankoop van ons nieuwe huis. Alles was heel duidelijk er werd goed gecommuniceerd en er werd rustig de tijd voor je genomen. Wij bevelen iedereen de adviseur aan voor zowel prive als zakelijk. Door de adviseur zitten wij nu in ons droom huis nogmaals bedankt!

Al de tweede keer hier een hypotheek afgesloten en nog steeds zeer tevreden. Er wordt gekeken naar de beste balans tussen goedkoopste prijs en beste voorwaarden, duidelijke uitleg egeven waar je bij stil moet staan en gaat net een beetje verder als je toch tegen problemen aanloopt.

De adviseur was vriendelijk en professioneel, gaf ons degelijk advies en hielp ons gedurende het hele traject verder met extra uitleg waar nodig. Altijd beschikbaar voor vragen of onduidelijkheden en ook na het akkoord van de hypotheek nog betrokken en bereikbaar voor vragen.