Aangepaste werkwijze i.v.m. coronavirus

Helaas zijn ook wij genoodzaakt om onze werkwijze en dienstverlening aan te passen aan de huidige ontwikkelingen. Voorlopig tot 6 april a.s.

We kunnen niet anders dan onszelf, onze gezinnen, families, vrienden en mijn klanten in bescherming nemen door persoonlijke contacten tot een minimum te beperken.

Zo zullen wij alle geplande serviceafspraken tot nadere orde annuleren. Geplande belastingafspraken zullen wij telefonisch behandelen of verplaatsen, hiervan ontvangt u van ons persoonlijk een mail of telefoontje. De geplande hypotheekafspraken zullen wij via de webcam behandelen.
Voor al uw vragen, wijzigingen en/of schade kunt u ons vanzelfsprekend gewoon per mail of telefonisch bereiken.

Wij verzoeken u dan ook indien mogelijk ons kantoor niet te bezoeken. Wij danken u voor uw begrip, wij zullen er alles aan doen het ongemak voor u zo minimaal mogelijk te houden.

Rest ons te hopen dat de stijging van het aantal ziektegevallen door alle maatregelen kan worden gestopt en dat we elkaar weer snel zien en allemaal heel veel sterkte in deze surrealistische tijd. Met optimisme gaan we deze uitdaging aan! BLIJF GEZOND.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *